Wednesday, January 23, 2008

Last.fm becoming more "the shiz"

So, this is cool.....i think.

Apparently Last.fm is in the process of offering a full-track playback service. I'm having a difficult time wrapping my head around the specifics....but it sounds like they're offering the ability to listen to whole tracks on their website.

For the time being, a listener will be able to listen to each track completely 3 times. After that a subscription will be required that will allow the listener unlimited access to the tracks.

Not sure about much more of the details after that, but it definitely sounds like this could be a cool thing. If anything it'll offer the opportunity to preview whole songs, rather than 30 second snippets that never seem to do a song justice.

Know anything more about this??? If so, post in the comments, i'd love to find out more info.

3 comments:

Anonymous said...

株式投資投資顧問株式投資投資顧問株式投資投資顧問株式投資投資顧問サヤ取り商品先物サヤ取り商品先物競馬予想オンラインカジノオンラインカジノサヤ取り商品先物商品先物サヤ取り年末ジャンボ宝くじ年末ジャンボ宝くじ年末ジャンボ宝くじ年末ジャンボ宝くじ年末ジャンボ宝くじ海外投資海外投資海外投資海外投資海外投資海外投資海外投資クレジットカード現金化クレジットカード 現金化ショッピング枠現金化現金化クレジットカード 現金化クレジットカード現金化クレジットカード現金化クレジットカード 現金化ショッピング枠現金化現金化ショッピング枠 現金化現金化現金化ショッピング枠現金化ショッピング枠現金化現金化ショッピング枠 現金化ショッピング枠現金化現金化ショッピング枠 現金化現金化ショッピング枠現金化現金化クレジットカード現金化ショッピング枠現金化ショッピング枠 現金化ショッピング枠 現金化ショッピング枠現金化ショッピング枠 現金化ショッピング枠現金化現金化クレジットカード 現金化現金化現金化クレジットカード現金化クレジットカード 現金化現金化クレジットカード 現金化クレジットカード現金化ショッピング枠現金化現金化クレジットカード 現金化 クレジットカード現金化 クレジットカード 現金化 クレジットカード現金化 現金化クレジットカード 現金化現金化クレジットカード 現金化現金化クレジットカード現金化現金化クレジットカード現金化現金化クレジットカード 現金化ショッピング枠現金化現金化現金化クレジットカード 現金化ショッピング枠現金化現金化クレジットカード現金化現金化現金化ショッピング枠現金化オンラインカジノオンラインカジノオンラインカジノオンラインカジノオンラインカジノオンラインカジノオンラインカジノオンラインカジノオンラインカジノオンラインカジノオンラインカジノオンラインカジノオンラインカジノオンラインカジノオンラインカジノオンラインカジノ

netde said...

[url=http://www.banknet.biz/]クレジットカード現金化[/url]

クレジットカード現金化 said...

クレジットカードのショッピング枠を現金化
クレジットカード 現金化
ショッピング枠 現金化
クレジットカード 現金化
クレジットカード 現金化
クレジットカード 現金化
クレジットカード 現金化
ショッピング枠 現金化
クレジットカード 現金化
クレジットカード 現金化
クレジットカード 現金化
クレジットカード 現金化
クレジットカード 現金化